image
Sursa foto: proimobil.md

Flashmob inedit: ProImobil a distribuit măști medicinale pe străzile capitalei: „Aveți grijă de sănătatea Dvs și a noastră!”

O companie imobiliară a organizat astăzi, în Chișinău, un flashmob cu genericul „Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, astfel având grijă și de sănătatea noastră!”. Zeci de angajați ai firmei au distribuit, în capitală, măști de protecție.

Potrivit acestora, în scuarul Universității de Stat din Moldova, dar și pe străzile capitalei, angajații au împărțit peste două mii de astfel de măști.

proimobil.mdproimobil.md

Întrebat care este scopul evenimentului, directorul companiei Proimobil.md, Vlad Musteață, ne-a spus că firma a vrut să tragă un semnal de alarmă și să îndemne populația să fie mai precaută.

proimobil.mdproimobil.md

„Am vrut să atragem atenția societății, să fie mai precauți, mai grijulii și mai atenți cu sănătatea lor. Noi, agenții imobiliari, suntem mereu în contact cu oamenii, așa că știm foarte bine la ce poate duce neglijența. I-am îndemnat să aibă grijă mai mare față de igiena lor și să țină cont de recomandările medicilor în evitarea contaminării cu viruși. Oamenii au reacționat foarte pozitiv”, a spus Musteață.

proimobil.mdproimobil.md

proimobil.mdproimobil.md

Amintim că, zilele trecute, oamenii reclamau creșteri îngrijorătoare a costurilor pentru măștile de protecție. Astfel, de la 0,70 lei pentru o unitate, astăzi, unele farmacii afișează prețuri de peste 5 lei.

Mai mult decât atât, multe farmacii din capitală nu mai dețin măști în stoc.

Acum două zile, autoritățile de la Chișinău au declarat Cod Galben de alertă națională în legătură cu răspândirea noului tip de coronavirus.

Noutăţile partenerilor

comentarii: