Breaking News

image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Microbuzele de rută din capitală, luate la verificat; Ce încălcări au fost depistate // VIDEO

Încălcările de transportare a pasagerilor în microbuzele din capitală continuă. Polițiștii din capitală împreună cu reprezentanții ANTA au luat la verificat transporturile de călători în regim maxi-taxi.

Vizitele inopinate au avut loc pe data de 4 și 5 februarie.

Ca rezultat fiind relevate încălcări de ordinul transportării persoanelor al căror număr depăşeşte numărul de locuri prevăzute prin caracteristica tehnică a vehiculului, neeliberarea biletelor călătorilor cât și starea tehnică a vehiculelor.

În acest context, au fost documentate 19 contravenții, în privinţa posesorilor mijloacelor de transport cu întocmirea proceselor verbale și aplicarea mai multor amenzi.

Totodată, forțele de ordine au informat pasagerii despre riscurile pe care și le asumă aceștia atunci când aleg să călătorească cu microbuzul chiar dacă nu mai există locuri.

Au fost abordate probleme precum, oprirea pentru îmbarcare/debarcare înafara stațiilor semnalizate, cauzele căderii pasagerilor și traumarea acestora, pornirea de pe loc cu ușile deschise, interzicerea fumatului și convorbirile telefonice în timpul conducerii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: