image
Sursa foto: Profimedia

Wladimir Klitschko a dezvăluit practicile barbare ale rușilor din Ucraina și a prezentat ce îl ajută să reziste

Wladimir Klitschko, fostul campion mondial la box, a vorbit despre situația din Ucraina, aflată în a 48-a zi de război provocat de Rusia.

Fratele primarului Kievului, Vitali Klitschko, a fost atât activ, cât și vocal în ultima lună și jumătate și a făcut un nou apel către statele care pot ajuta Ucraina cu arme.

Wladimir Klitschko a descris și ce a văzut la Bucha sau Kramatorsk, localități distruse de ruși și a dezvăluit practicile barbare ale soldaților lui Vladimir Putin, care le-ar fi legat pe victime înainte de a le ucide.

”Nu avem nevoie de soldați, ci de arme, pentru a ne putea apăra pământul. Am văzut brutalitate rușilor și torturile. Am fost la Bucha și Kramatorsk, locurile masacrelor. Soldații ruși legau oamenii înainte să-i omoare, inclusiv copiii.

În Bucha, lângă Kiev, erau cadavre peste tot. Oameni omorâți cu sânge rece, execuții, crime de război. Ce s-a întâmplat la Bucha a fost un genocid, eu am fost acolo și am văzut”, a transmis Wladimir Klitschko, într-un interviu acordat Gazzettei dello Sport.

Wladimir Klitschko a recunoscut că fosta carieră de boxer profesionist îl ajută să reziste în această perioadă în care este pus la grea încercare atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

”E crucial pentru mine. Sunt cine sunt datorită ringului, asta mă ajută să rezist mental și fizic. Aici e un iad, crede-mă”, a spus Wladimir Klitschko.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: