image
Sursa foto: Jordan Pickford

Nu-l interesează carantina: Jucător din naționala Angliei, la bere cu soția și copilul de un an, între sute de oameni

Imagini cât o mie de cuvinte fac înconjurul presei britanice. Jordan Pickford, portarul lui Everton și al naționalei Angliei, a fost surprins într-un bar, în timp ce bea bere după bere, cu toate că trebuia să se afla în carantină încă de vineri și să nu iasă în oraș, din cauza pandemiei de coronavirus.

Pickford a făcut exact opusul, la câteva ore după ce un coleg de la Everton a fost diagnostigat cu CODIV-19.

Totul s-a întâmplat după ce portarul nu a vrut să rateze o gală de box din Durham, așa că nu a stat prea mult pe gânduri. Lipsit total de stres, așa cum a fost surprins în mai multe imagini, Pickford chiar și-a așteptat și soția, Megan Davison, care a venit cu fiul, Arlo George, în vârstă de un an.

Pickford (26 de ani) a recunoscut - și nici nu avea cum să nege imaginile evidente - însă a spus că a avut acordul medicilor de la club. Toată echipa celor de la Everton se află în carantină, după ce unul dintre jucători a fost infectat cu coronavirus.

"Sunt mulți pugiliști tineri și asta ajută comunitatea locală. Le-am făcut promisiunea că o să merg la gală, iar înainte de a merge, am vorbit cu doctorii clubului, ca să fiu sigur că pot să mă duc", a spus Pickford.

În timp ce se afla "la o bere", Pickford a fost surprins de mai multe ori punându-și mâinile pe față și la gură, în ciuda recomandărilor medicilor, în situația unei potențiale infectări cu Codiv-19.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: