image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a dezvăluit fundașul care i-a dat cele mai mari bătăi de cap: Nu-ți oferă nicio secundă să respiri

Deși forma fizică îi permite să mai joace la cel mai înalt nivel, Cristiano Ronaldo a intrat deja în istoria fotbalului, fiind considerat de mulți fani ai "sportului rege" drept cel mai bun de la Maradona în coace. În 16 ani de fotbal profesionist, starul portughez a dat piept cu cei mai buni fundași din lume, iar unul a reușit să-l impresioneze de departe.

Într-un interviu acordat în acest an pentru El Chiringuito, Cristiano Ronaldo a dezvăluit faptul că Ashley Cole a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit în întreaga sa carieră. Cristiano Ronaldo și-a amintit duelurile crâncene cu englezul, de pe vremea când cei doi jucau în Premier League.

"În ultimii ani am avut niște dueluri grozave cu Ashley Cole, care nu-ți oferă nici măcar o secundă să respiri. El a fost un jucător tenace când a atins apogeul carierei, rapid și foarte bun pe deposedare. Când îl aveai adversar, știai că nu va fi un meci ușor", a dezvăluit Cristiano Ronaldo.

Timp de 6 ani s-au duelat Ashley Cole și Cristiano Ronaldo în Premier League. Ashley Cole a evoluat la Arsenal în perioada 2000-2006 și la Chelsea în 2006-2014, în timp ce Cristiano Ronaldo a jucat la Manchester United în perioada 2003-2009.

Dacă CR7 înscrie pe bandă rulantă la Juventus, echipă cu care mai are contract până în 2022, Ashley Cole este pe final de carieră. În vârstă de 38 de ani, fundașul de bandă stângă este sub contract cu LA Galaxy până pe 31.12.2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: