image
Sursa foto: sfatulpărintilor.ro

Horoscop: Probleme în cuplu pentru o zodie

La nativii din zodia Balanță pot să apară, din senin, probleme în cuplu, dar dacă le vei evalua mai atent, vei vedea că acesta e doar punctul culminant al unor probleme vechi.

Horoscop 13 februarie 2019 – Berbec

Poate fi o zi foarte intensă, mai ales prin dorințele și impulsurile care te vor invada. Este necesar să știi foarte clar ce e cazul să faci și ce nu.

Horoscop 13 februarie 2019 – Taur

Este posibil să nu poți gestiona foarte bine anumite situații, să te simți luat pe sus de viteza cu care acționează cei din jur și să cauți o ieșire din aceste complicații.

Horoscop 13 februarie 2019 – Gemeni

Unii dintre apropiați au cu totul alte ritmuri decât tine, când mai rapide, când mai lente și se așteaptă ca tu să te adaptezi de fiecare dată.

Horoscop 13 februarie 2019 – Rac

Un amestec exploziv de dorințe și intenții nerealizate te poate tulbura astăzi, suficient cât să îți pierzi cumpătul, deși știi și tu că nu îți aduce nimic bun.

Horoscop 13 februarie 2019 – Leu

Va fi suficient să îți propui să ai mai multă răbdare, în orice situație, ca să eviți excesele de orice fel, în special pe cele care ți-ar pune în pericol stabilitatea la locul de muncă.

Horoscop 13 februarie 2019 – Fecioară

Ziua de astăzi poate fi ultima dintr-o lungă serie în care ai simțit o presiune supărătoare în chestiunile financiare, fie ele urgente sau nu.

Horoscop 13 februarie 2019 – Balanță

Pot să apară, din senin, probleme în cuplu, dar dacă le vei evalua mai atent, vei vedea că acesta e doar punctul culminant al unor probleme vechi.

Horoscop 13 februarie 2019 – Scorpion

Cu siguranță, nu poți rezolva într-o zi tot ce ai avut de rezolvat și nu ai reușit. Degeaba pui presiune pe tine și pe cei din jur, nu vei face decât să complici situația.

Horoscop 13 februarie 2019 – Săgetător

Este o zi foarte interesantă, în care spontaneitatea te poate conduce la soluții foarte bune pentru problemele supărătoare.

Horoscop 13 februarie 2019 – Capricorn

Poate fi o nouă etapă de război, în familie sau de pace, în funcție de ceea ce vei alege tu. Poate că nu îți face plăcere să îți asumi responsabilitatea, dar așa ar fi necesar.

Horoscop 13 februarie 2019 – Vărsător

Te ispitește gândul că unii dintre apropiați s-au amestecat prea mult în viața ta și ar trebui să le plătești cu aceeași monedă.

Horoscop 13 februarie 2019 – Pești

Vei reuși să te eliberezi de povara unor scopuri false, pe care singur le-ai inventat, ca să pui presiune pe tine. Poate credeai că așa vei obține rezultate mai bune, inclusiv financiare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: