image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United şi Manchester City, în alertă! Scos la vânzare, "la reducere"

Kalidou Koulibaly (29 de ani), fundaşul de fier al lui Napoli, ar putea pleca de pe stadionul "Diego Maradona", la reducere, în vara lui 2021.

Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a ţinut la preţ atunci când Koulibaly a avut oferte importante, de 90 de milioane de euro, iar acum Gazzetta dello Sport anunţă că fundaşul central ar putea pleca de la Napoli în vară pentru "doar" 50 de milioane de euro. Koulibaly mai are contract cu Napoli până în 2023, iar dacă va mai trece un an apărătorul camerunez ar putea pleca pe o sumă şi mai mică sau chiar gratis.

De Laurentiis a refuzat oferte importante, în trecut, pentru fundaşul său. Manchester United şi Manchester City au fost interesate de transferul lui Koulibaly, însă cele două echipe din Anglia s-au speriat de preţul piperat cerut de patronul lui Napoli. În vara lui 2019, înainte de pandemia de COVID-19, De Laurentiis cerea peste 100 de milioane de euro pentru starul său.

Acum s-ar putea mulţumi cu "doar" 50 de milioane de euro, având în vedere anunţul italienilor de la Gazzetta dello Sport.

Kalidou Koulibaly a jucat 31 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon alături de Napoli, timp în care a marcat o dată.

Noutăţile partenerilor

comentarii: