image
Sursa foto: dse.md

Un bărbat din raionul Dondușeni s-a înecat; Prietenii acestuia l-au căutat în apele iazului minute-n șir

Un bărbat de 53 de ani, din satul Boroseni, raionul Dondușeni, s-a înecat în timp ce era la scăldat

Tragedia a avut loc pe data de 4 august, în jurul orei 18. Poliția a fost solicitată de un consătean.

Deplasată la faţa locului, Grupa Operativă al IP Dondușeni a constatat, că la data de 4 august un grup de persoane locuitori al raionului Donduşeni au mers la bazinul acvatic amplasat în extravilanul satului Boroseni, pentru a se odihni.

Pe parcurs au consumat băuturi spirtoase. Victima, o persoană de gen masculin în vârstă de 53 de ani, care era printre cei prezenţi, a mers să se scalde şi a sărit în apă de pe mal.

Cei prezenţi văzând că bărbatul nu a ieşit la suprafaţa apei au încercat să-l caute, însă fără rezultat, din motiv că în locul dat malul este abrupt şi este adâncime mare.

Peste 20-30 minute corpul neânsufleţit al bărbatului a fost găsit în apă la o distanţă de aproximativ 1,5 metri de la mal.

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat spre examinare medico-legală.

Poliția informează că bazinul acvatic menţionat a fost inspectat la data de 08.06.2020. Pe mal sunt amplasate avizuri privind interzicerea scăldatului, unul dintre care se afla la distanţa de circa 20de metri de locul producerii incidentului.

Pe parcurs de catre angajaţii IP Donduşeni au fost desfăşurate mai multe activităţi în vederea prevenirii cazurilor de înec.

Noutăţile partenerilor

comentarii: