image
Sursa foto: foto simbol spynews.com

Cazul adolescentei violate la Bălți: Printre bănuiți, un angajat al Consulatului Ucrainei

Un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți ar fi violat o adolescentă de 17 ani din Sângerei împreună cu un alt bărbat. Cazul a avut loc aseară în sectorul Dacia din Bălți.

Tânăra a fost abuzată sexual de doi indivizi cu vârsta de 37 și respectiv 38 de ani. Unul dintre violatori s-a dovedit a fi un angajat al Conulatului Ucrainei la Bălți. Informația a fost confirmată de surse avizate din cadrul Inpsectoratului de Poliție Bălți, dar și a Procuraturii Bălți, potrivit nordnews.md.

Deocamdată, serviciul de presă al IP Bălți nu a confirmat, dar nici nu infirmat informația. Oamenii legii vor veni cu mai multe detalii pe parcursul acestei zile.

Potrivit presei locale, unul dintre cei doi bărbați a fost reținut de oamenii legii. Cel de-al doilea, încă nu a fost reținut, dat fiind faptul că are imunitate diplomatică.

Aceleași surse au ținut să menționeze că acesta ar fi Alexandr Storojuc, consul în cadrul Consulatului Ucrainei în municipiul Bălți.

Potrivit altor surse, minora face parte dintr-o familie monoparentală, este originară din raionul Sângerei și locuiește la Bălți. Mama fetei este plecată la muncă peste hotare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: