image
Sursa foto: border.gov.md

FOTO: Un BMW X6 ticsit cu țigări de contrabandă, depistat în PTF Sculeni

Polițiștii de frontieră au dejucat planurile unui moldovean de a transporta ilegal țigări în România. Tentativa a avut loc în această noapte în punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Puțin după miezul nopții, la pista de control pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat un tânăr de 29 de ani, la volanul unui BMW X6. Șoferul este domiciliat în municipiul Chișinău și are și cetățenia României.

În baza informațiilor acumulate de ofițerii de investigații ai Directiei investigații speciale a IGPF, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului, persoanelor și bagajelor acestora. A fost implicată și echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni, în componență cu patrupedul Cash.

În rezultat, camuflate în puntea din spate a automobilului, au fost depistate 87.100 de țigarete de marcă Kult Slims cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Pe cazul dat continuă cercetările în comun cu echipa specializată a Serviciului Vamal.

Amintim că acum două săptămâni, în punctul de trecere a frontierei Sculeni a fost anihilat un caz de trafic ilegal de țigarete, unde era implicat un autoturism de aceeași marcă. La fel, cercetat a fost un tânăr cu dublă cetățenie, moldovenească și română.

border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: