image
Sursa foto: Profimedia

Graham Potter surprinde după succesul la scor de neprezentare cu AC Milan: ”A trebuit să suferim și noi”

Chelsea a învins-o pe AC Milan, scor 3-0, în etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

Fofana, în minutul 24, Aubameyang, în minutul 56, și Reece James, în minutul 61, au semnat reușitele londonezilor în victoria cu AC Milan de pe teren propriu.

În ciuda victorie la scor de neprezentare, Graham Potter a spus la conferința de presă de după meci că echipa sa a avut un meci dificil contra celor de la AC Milan.

”Încântat de performanță și de atitudine. Împotriva unui adversar de top, a trebuit să jucăm bine și a trebuit să acționăm bine. A trebuit să suferim și noi, ceea ce este bine, pentru că trebuie să facem asta într-un joc la nivel superior.

Foarte mulțumit de jucători, au muncit foarte mult săptămâna aceasta și este un început bun pentru noi.

Sunt antrenorul lui Chelsea și trebuie să te asiguri că ești profesionist și că pregătești echipa cât de bine poți și să rămâi în joc și să te concentrezi pe joc.

Evident, Chelsea contra AC Milan este un meci de fotbal fantastic și pentru care sunt recunoscător să fiu implicat în el. Să câștigi meciul este grozav. Trebuie să ne recuperăm acum.

Așteptăm cu nerăbdare să mergem pe San Siro, asta e sigur. Un loc fantastic pentru a juca fotbal. Ai văzut susținerea din deplasare aici, mi s-a părut foarte zgomotoasă, așa că îmi pot imagina cum va fi pe San Siro.

Trebuie să fim puternici. Trebuie să fim pregătiți pentru asta. Va fi o mare provocare pentru noi”, a spus Graham Potter, în cadrul unei conferințe de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: