Amenințat cu cuțitul și fugărit printr-un restaurant, Mesut Ozil a fost terifiat de incidentul în care a fost implicat în urmă cu mai puțin de o lună, când hoții au încercat să-i fure mașina. Atât germanul, cât și Kolasinac, au rămas "ascunși și bine păziți" și au ratat primul meci al lui Arsenal din acest sezon de Premier League (1-0 la Newcastle), din motive de securitate.

Presa din Anglia, citată de Mundo Deportivo, scrie că Ozil a angajat agenți de securitate cu câini, care să-i păzească locuința 24 de ore din 24. Asta după ce hoții au promis, după tentativa eșuată de a-i lua mașina, că "le vor fura tot ce au", atât lui, cât și lui Kolasinac. De altfel, soția fundașului bosniac nu s-a mai simțit în siguranță și a părăsit deja Anglia, revenind în Germania.

Săptămâna trecută, doi oameni au fost arestați în fața casei lui Ozil, din nordul Londrei, înainte ca măsurile de securitate să fie înăsprite. În acest moment, nu se știe când vor reveni cei doi fotbaliști sub comanda lui Unai Emery la Arsenal, situația lor fiind desprinsă parcă dintr-un scenariu de film.

Incidentul s-a petrecut în fața unui restaurant cu specific turcesc, iar angajații au ieșit imediat și au contribuit și ei la înlăturarea tâlharilor. Niciunul dintre cei doi jucători ai lui Arsenal nu a fost rănit.

Martorii oculari au vorbit cu presa engleză, după această întâmplare. Din spusele acestora, hoții nu au fugit imediat după intervenția lui Kolasinac, ci l-au urmărit pe Ozil în local, înarmați cu cuțite.

"Ozil era pur și simplu îngrozit, așa cum ar fi oricine e urmărit de cineva care are un cuțit. Părea că fuge ca să-și salveze viața. Și chiar asta făcea. A dispărut pur și simplu în restaurant, cu băieții de pe motocicletă pe urmele sale.

Nu și-au dat jos căștile și erau îmbrăcați în negru. Aveau geci cu mânecă lungă pe vremea asta călduroasă. Ieșeau în evidență. Dumnezeu știe ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi prins. Cred că l-ar fi tăiat în bucăți.

Imediat ce personalul restaurantului a început să vină la ieșire, au fugit.", a spus Azuka Alintah (36 de ani), martor ocular, pentru Mail Online.