image
Sursa foto: facebook/Igor Dodon

Igor Dodon l-a acționat în judecată pe Alexandru Slusari: E nemulțumit că l-am numit „șef de clan criminal Bahamas”

Fostul președinte Igor Dodon l-a acționat în judecată pe fostul președinte al Parlamentului, Alexandru Slusari, într-un proces în care intenționează să-și apere „onoarea, demnitatea și reputația profesională”.

Solicitat de Jurnal.md, Alexandru Slusari a declarat că deocamdată nu a făcut cunoștință cu pretențiile reclamantului, dar presupune că e vorba de criticile lansate în cadrul unei emisiuni televizate în care l-a numit pe Igor Dodon „șef de clan criminal Bahamas”.

Prima ședință de judecată urmează să aibă loc la 5 aprilie, 2022. „Dânsul pretinde că are onoare și reputație profesională. Nu voi spune nimic despre onoare, cât despre reputația lui, este reflectată în mai multe imagini video cu Plahotniuc și mai multe poze din vacanțele sale de lux. Cel mai mult lui Igor Dodon îi plac banii care nu sunt câștigați prin muncă și afaceri, ci prin combinațiile politice”, a opinat Slusari într-o postare referitoare la litigiu pe facebook.

Politicianul a mai adăugat că Platforma DA, așteaptă ca după schimbările în Procuratura Generală să fie investigate dosarele de rezonanță în care figurează fostul șef al statului.

„Dar din păcate, din informațiile care tot mai mult ajung la noi, organele coercitive acum sunt mai mult preocupate de activiștii Platformei DA, decât de Igor Dodon. Vorbesc de axa Musteața - Morari - Rurac - Podarilov, care are susținerea unor deputați și miniștri, cu care noi cândva am fost în aceeași barcă. Complicii regimului Plahotniuc, care sunt promovați și acum în diferite funcții înalte, pun la cale o operațiune masivă de denigrare a oamenilor incomozi de la Platforma DA, care rămân consecvenți și niciodată nu vor spune alb la negru, indiferent cine este la putere”, a mai spus Slusari.

ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: