image
Sursa foto: captură video

Simona Halep a râs în hohote şi i-a cucerit pe spectatori. ”Te simți australiancă?”. Ce poreclă a primit

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) s-a calificat la pas în turul 3 de la Australian Open 2022, acolo unde va da peste Danka Kovinic (27 de ani, locul 98 WTA), sportivă din Muntenegru.

După succesul de joi, din turul 2, obţinut în doar 66 de minute, în fața sportivei Hadda Maia, 6-2, 6-0, Simo a fost în formă maximă și la interviul de după.

”Simo” a reușit să atragă aplauze din partea întregii asistențe de pe Rod Laver în momentul în care a fost întrebată dacă se simte australiancă.

Simona Halep este foarte iubită în Australia, mai ales datorită relaţiei profesionale pe care a avut-o cu antrenorul Darren Cahill (56 de ani). De altfel, cei doi au rămas foarte buni prieteni.

”Simona, ai multe conexiuni cu Australia. Finală aici, în 2018, Darren Cahill a fost alături de tine, ai jucat dublu (n.r. alături de Charlotte Kempenaers-Pocz, 16 ani, anul trecut la AO), te simți jumătate australiancă?”, a fost întrebată Halep.

Campioana noastră, pe fază, a dat răspunsul pe loc. ”Dacă sunteţi gata să mă primiţi...”. Jurnalista a insistat pe subiect: ”Chiar ai primit și o poreclă, Aussie Simona”.

”Aussie Simona, da, este în regulă, puteţi să îmi spuneţi şi aşa. Vă mulţumesc că m-aţi susţinut tot timpul”, a încheiat Simona Halep un dialog care a făcut deliciul asistenței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: