image
Sursa foto: jurnal.md

Decesul fetiței din Parcul Alunelul: Șeful de la „Spații Verzi” va fi eliberat din funcție (VIDEO)

Șeful Asociației de Gospodărire „Spații Verzi”, Serghei Carp, va fi eliberat din funcție. Decizia a fost luată în legătură cu tragedia de sâmbătă, când un copil de doi ani a fost ucis de o creangă uscată, care a căzut peste căruciorul în care se afla.

„Șeful Spațiilor Verzi va fi eliberat din funcție, astfel cum au recomandat membrii Comisiei. Noul director la „Spații Verzi” va iniția o anchetă de serviciu în privința vice-directorului de ramură a Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi, al inspectorului de sector, al maestrului și al maestrului superior, fie alți angajați care ar avea asocieri cu acest caz. Sugestia mea este ca acești domni să nu aștepte următoarea anchetă, fie benevol să-și onoreze demisia, fie urmează să fie demiși din funcție,” a declarat primarul capitalei, Ion Ceban.

Amintim că ieri Ceban a dispus suspendarea din funcție, pe perioada anchetei, a conducerii Asociației de Gospodărire „Spații Verzi”.

Un copil de doi ani a murit după ce o creangă imensă a căzut peste el în parcul Alunelul din capitală. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 14 mai. Copilul a fost spitalizat de urgență, dar medicii nu l-au putut salva.

Pe cazul dat poliția a inițiat un proces penal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: