image
Sursa foto: radioCluj.ro

Horoscop: Gemenii pot lua astăzi o decizie care să le aducă multe dezavantaje

O teamă se strecoară neobservată în planurile nativilor din zodia Rac, așa că s-ar putea ca ceea ce ți-ai propus astăzi să amâni pentru zilele următoare.

Horoscop 19 decembrie 2018. Citește previziunile pentru toate zodiile:

Horoscop 19 decebrie 2018 – Berbec

S-ar putea să te supere foarte mult unul dintre prieteni sau o rudă, care face exact ceea ce ți-ai fi dorit să nu facă. Este dreptul său să facă ce vrea, chiar dacă greșește.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Taur

Ai putea face o alegere greșită, care să îți strice imaginea publică sau să îți știrbească autoritatea la serviciu. Orgoliul e cel mai prost sfătuitor.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Gemeni

Din cauza unei informații care îți lipsește sau pe care nu ai înțeles-o cum trebuie, ai putea lua o decizie care să îți aducă multe dezavantaje, în relația cu superiorii.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Rac

O teamă se strecoară neobservată în planurile pe care ți le faci și le șubrezește din start. Poate ar fi bine să lași deciziile strategice pentru o altă zi, când vei fi mai liniștit.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Leu

O impresie greșită, provocată de unul dintre partenerii de încredere, te poate determina să te retragi din acea relație, pentru moment sau pentru mai mult timp.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Fecioară

Este posibil să îți scape ceva la locul de muncă și să se ajungă la un șir întreg de complicații. Puțin mai multă concentrare, fără stres și griji inutile, ar fi o alegere bună.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Balanță

Poți răni pe cineva drag astăzi, cel mai probabil prin cuvinte spuse fără să te gândești la efectul pe care îl vor avea asupra celorlalți.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Scorpion

Se poate ajunge la un punct culminant al unui conflict din familie, dar nu e cazul să iei măsuri drastice, ca să îi reduci la tăcere pe toți ci să vezi cu ce ai greșit tu față de ei.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Săgetător

Te poți trezi cu reacții negative, în mare parte nejustificate, din partea unora dintre cei din anturajul apropiat. Nu ai de ce să îți bați capul cu excesele altora.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Capricorn

Dorințele tale cele mai intense sunt legate de bani și de starea de independență pe care îți imaginezi că o poți obține doar cu ajutorul lor. Ar fi bine să te mai gândești.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Vărsător

Ar fi bine să reții că evaluările pe care le faci în această perioadă sunt afectate de temerile tale și de dorința exagerată de independență, pe toate planurile.

Horoscop 19 decebrie 2018 – Pești

S-ar putea să te simți luat pe sus de furtuna emoțională declanșată de ceea ce tu crezi că e o simplă nemulțumire, dar, de fapt, e mult mai mult de atât.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: