image
Sursa foto: Enter

ENTER: Noi trecem la regimul de economisire a resurselor energetice

Nu este secret că țara noastră se confruntă cu o adevărată criză la capitolul resurselor energetice. Anume din acest motiv, noi am decis să ne implicăm și să implementăm o serie de reguli, prin intermediul cărora noi vom putea mai ușor să trecem prin această perioadă.

Rețeaua magazinelor ENTER deține un asortiment vast de televizoare. Pentru a evita deconectările programate ale energiei electrice, începând cu ziua de azi stand-urile TV ce sunt amplasate în magazinele noastre vor fi deconectate în orele de vârf. Mai mult, toate notebook-urile și electrocasnicele la fel vor fi deconectate de la rețea. Dispozitivele pot fi incluse doar la solicitarea cumpărătorilor. Da, temperatura aerului la fel a fost scăzută și acum atinge cota minimă posibilă.

EnterEnter

La fel, ENTER a inițiat programul de durată ce prevede schimbul electrocasnicelor vechi pe electrocasnice noi cu o clasă sporită de economie a energiei electrice, fapt ce garantează o economie considerabilă a consumului de resurse energetice! Profită de eUpgrade, iar noi vom prelua electrocasnicele uzate și-ți vom oferi reduceri la procurarea tehnicii noi și ceea ce este cu mult mai important – noi vom reutiliza tehnica veche în modul cel mai ecologic.

În această perioadă dificilă folosește lămpile LED, deconectează de la rețea electrocasnicele în cazul în care acestea nu sunt folosite și încarcă smartphone-ul pe timp de noapte, fapt ce va asigura minimizarea consumului de energie în orele de vârf.

Moldova trece printr-o perioadă destul de complicată, însă împreună noi la sigur vom face față încercărilor!

Noutăţile partenerilor

comentarii: