image
Sursa foto: Getty Images

Miralem Pjanic s-a transferat la Barcelona, dar este fanul marii rivale: Real Madrid va fi mereu clubul meu favorit

Miralem Pjanic va juca, începând cu sezonul viitor, la Barcelona, clubul catalan anunțând, luni, transferul mijlocașului de la Juventus, în urma schimbului cu Arthur, dar este fanul marii rivale, Real Madrid.

Mijlocașul bosniac dezvăluia, în 2013, când evolua la Roma, că Zinedine Zidane, fost jucător la Real Madrid, în prezent antrenorul ”Galacticilor”, este cel care l-a făcut să se apuce de fotbal, iar formația din Capitala Spaniei a fost clubul său favorit.

”În copilărie, Zinedine Zidane a fost jucătorul care m-a motivat să mă apuc de fotbal. Este cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut, iar Real Madrid este echipa mea preferată”, declara Miralem Pjanic, într-un interviu acordat publicației Oslobodjenje, din Bosnia, țara sa natală.

Mai mult, în 2009, când juca la Lyon, Pjanic recunoaștea că visează să joace la Real Madrid, club despre care susținea că va rămâne întotdeauna clubul său favorit.

”Am urmărit meciurile celor de la Real Madrid din perioada în care jucau acolo Ronaldo brazilianul și Zinedine Zidane. Real Madrid a fost și va fi întotdeauna clubul meu favorit. Cine nu visează să joace pentru Real Madrid?”, susținea Miralem Pjanic, într-un interviu acordat publicației spaniole AS.

Miralem Pjanic a semnat cu Barcelona un contract valabil până în vara anului 2024. Catalanii au plătit 60.000.000 de euro pentru transferul mijlocașului catalan, dar vor încasa 72.000.000 de euro din partea clubului torinez, în urma mutării lui Arthur la Torino.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: