image
Sursa foto: Getty Images

Motivul pentru care Sergio Ramos nu poate să ajungă la PSG

Vestea că Sergio Ramos ar putea pleca de la Real Madrid la PSG a produs valuri, însă este aproape imposibil ca fundașul madrilenilor să ajugă pe Parc des Princes.

De altfel, nu au existat nici măcar discuții între părți. Potrivit Getfootballnews, între cele două cluburi există un pact de non-agresiune de mai mult timp.

Acesta a fost inițiat de cei doi președinți, Nasser Al-Khelaifi și Florentino Perez, iar potrivit acestui pact, cele două superputeri pot face transferuri de la una la alta doar dacă una dintre ele îi oferă celeilalie un jucător în mod explicit.

Oficialul madrilenilor vrea să îi ofere un contract pe încă un an lui Sergio Ramos, dar cu o reducere a salariului cu 10%, scrie ABC.es. Asta ar însemna ca Ramos, care încasează 12 milioane de euro anual, să fie remunerat cu 10.8 milioane de euro.

Rămâne de văzut dacă Ramos va fi de acord cu propunerea conducerii, având în vedere că acesta ar vrea să semneze un contract pe încă doi ani cu formația alături de care a cuceirt patru Ligi ale Campionilor, menționează sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: