image
Sursa foto: as.com

ŞOC la Real: Şi-a anunţat candidatura şi vrea să-l doboare pe Florentino Perez; Transferul GALATIC pe care îl pregăteşte

Vicente Boluda şi-a anunţat candidatura la preşedinţia clubului Real Madrid. Este pentru prima dată din 2009 când Florentino Perez va avea un contracandidat în alegeri.

”Mă voi prezenta la alegeri pentru că mi se pare un lucru care ţine până la urmă de normalitate. Mă refer la competiţie, la concurenţă. Acest lucru e normal să se întâmple” a anunţat Vicente Boluda. El s-a întâlnit deja cu o serie de impresari şi reprezentanţi ai abonaţilor de pe Santiago Bernabeu şi vrea să-l detroneze pe Florentino Perez, actualul preşedinte al clubului.

Din 2009 de când Florentino Perez şi-a început al doilea mandat pe Santiago Bernabeu, acesta nu a avut un contracandidat la alegeri. A câştigat de fiecare dată, uşor, prin încrederea oferită de abonaţii clubului. ”Nimeni n-a avut curajul să se dueleze cu el” scrie presa spaniolă, după anunţul lui Vicente Boluda.

Boluda a fost preşedinte interimar la Real Madrid vreme de 6 luni, după ce Ramon Calderon a fost destituit ca urmare a unui scandal de proporţii. Fost vicepreşedinte al clubului, Vicente Boluda a preluat funcţia de preşedinte până la alegerile din 2009, când Florentino Perez s-a reînscăunat la conducerea Realului: ”Mereu am avut în gând să candidez, dar la precedentele alegeri nu am putut s-o fac pentru că s-au schimbat din mers regulile. Acum, dacă nu se va întâmpla din nou, ceva pe parcurs, totul este posibil. Port Realul în suflet şi vreau să fiu preşedintele clubului pentru că din păcate, Real Madrid s-a distanţat de fanii săi. Acesta este clubul suporterilor şi el trebuie să revină la suporteri” a mărturisit Boluda pentru cotidianul AS.

”Nu ştiu dacă se pot câştiga nişte alegeri contra lui Florentino Perez sau nu. Ştiu că trebuie să încerc” a mai spus Boluda, care nu s-a ferit să vorbească şi despre transferuri. Fără doar şi poate, principala ţintă pare Kylian Mbappe, starul lui Paris Saint Germain: ”Sunt mulţi jucători buni pe care i-aş aduce. Da, unul dintre ei este francez” a dezvăluit plin de mister, Vicente Boluda.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: