image
Sursa foto: uefa.com

Un avocat egiptean i-a intentat proces lui Sergio Ramos: Cere despăgubiri de 1 miliard de euro

Accidentarea lui Mo Salah, din finala Champions League, a devenit o problemă naţională. Egiptenii au reacţionat în diferite feluri, dar cea mai neaşteptată iniţiativă îi aparţine unui avocat din Cairo. Potrivit Mirror, acesta l-a dat în judecată pe Ramos, cel care l-a faultat pe jucătorul lui Liverpool, iar despăgubirile cerute sunt uriaşe: un miliard de euro.

Faultul căpitanului lui Real asupra lui Salah tinde să devină mai mediatizat decât performanţa madrilenilor sau erorile lui Karius. Mai întâi, a apărut o petiţie online prin care se cere FIFA şi UEFA să-l suspende pe fundaşul Sergio Ramos pentru faultul comis. Aceasta a fost semnată de peste 300.000 de persoane. "Sergio Ramos reprezintă un exemplu îngrozitor pentru generaţiile viitoare de fotbalişti", se explică în petiţie.

Apoi, preşedintele ţării l-a sunat pe Salah pentru a se interesa de starea lui de sănătate şi pentru a-l încuraja.

"Cine înțelege fotbalul știe că Ramos l-a accidentat intenționat pe Salah!", a scris pe twitter Mido, fostul mare jucător al Egiptului, acum în vârstă de 35 de ani, alimentând şi mai mult furia îndreptată împotriva fundaşului blanco.

Dar cea mai neaşteptată iniţiativă îi aparţine unui avocat egiptean din capitala ţării. Conform presei engleze, acesta l-a dat în judecată pe Sergio Ramos, acuzându-l că a premeditat intervenţia şi a făcut tot posibilul să îl accidenteze pe idolul ţării nord-africane. Cerinţele sunt absurde, avocatul cerând despăgubiri de un miliard de euro de la fotbalistul Realului.

Egiptenii s-au temut că starul lor va rata Cupa Mondială din Rusia după accidentarea din meciul cu Real Madrid, însă ultimele veşti îl dau absent pe Salah doar în următoarele două săptămâni, caz în care ar fi apt de joc la debutul "faraonilor" la turneul final din acest an.

Mohamed Salah (25 de ani) a fost cel mai bun om al lui Liverpool în acest sezon, cu 44 de goluri marcate în 52 de meciuri, în toate competiţiile. Africanul a fost golgheterul Premier League, cu 32 de reuşite, şi a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Angliei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: