image
Sursa foto: Getty Images

Gata, Sergio Ramos bate palma cu Florentino Perez şi va rămâne la Real Madrid! Accidentarea l-a ajutat

Viitorul lui Sergio Ramos este subiect de discuţie de aproape un an, dar telenovela se apropie de sfârşit.

Spaniolii anunţă că o înţelegere cu Real Madrid de prelungire până în 2023 este pe punctul de a fi semnată. Totuşi, informaţii despre o prelungire au mai fost prezentate de presa spaniolă, după care totul pica.

Jurnaliştii de la Mundo Deportivo scriu că Perez a fost de acord în cele din urmă să-i ofere căpitanului echipei un contract pe doi ani, şi nu unul, cum este regula la Real Madrid cu jucători de asemenea vârstă. Pe 30 martie, Ramos va împlini 35 de ani.

În mod paradoxal, accidentarea l-a ajutat pe Sergio Ramos să fie mai des în contact cu Florentino Perez, care s-a interesat în mai multe rânduri de starea jucătorului şi aşa ar fi fost lămurite şi ultimele detalii.

Chiar dacă s-a vorbit despre oferte financiare mult mai mari pentru Ramos, de la PSG şi din Anglia, jucătorul vrea să se retragă de la Real, pentru care evoluează de 15 ani, cu un ultim an jucat pe noul Santiago Bernabeu, despre care se spune că va semăna cu un OZN.

Din spusele celor de la GOL TV, care au dezvăluit înţelegerea, salariul ar rămâne 12 milioane de euro pe an şi va avea o reducere de 10 la sută pe perioada pandemiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: