image
Sursa foto: observatornews.ro

Horoscop 4 Mai 2021: Vărsătorii vor avea discuții tensionate cu membrii familiei

Peștii ar trebui să își revizuiască puțin comportamentul și să nu mai încerce să pară ceea ce nu sunt, Taurii au nevoie de o pauză, deoarece au muncit foarte mult în ultima perioadă, iar Vărsătorii vor avea parte de discuții mai tensionate cu membrii familiei.

Berbec

Fii mai atent la modul în care te comporți cu cei din jurul tău astăzi, deoarece ai tendința de a exagera. Îți vei face mândru partenerul de viață prin realizările tale de la locul de muncă, iar seara se anunță o atmosferă liniștită în doi și poate și o cină romantică.

Taur

În ultimul timp ai muncit extrem de mult și de aceea, mai mult ca niciodată, meriți o pauză, un concediu în care că te relaxezi și în care să faci absolut tot ce îți dorești. Îți redescoperi partenerul de viață, iar relația voastră începe se reînflorească. Scânteia se reaprinde puțin câte puțin și pasiunea de la începutul relației se va restabili. Cei singuri au mare șanse să întâlnească o iubire pasională ce poate fi și de lungă durată.

Gemeni

Ai mare nevoie de o persoană care să îți fie mereu alături, să te susțină în momentele grele și să te iubească necondiționat. Chiar dacă ridici ziduri extrem de înalte în jurul tău și nu vrei să lași pe absolut nimeni să te cunoască și să se apropie de sufletul tău, îți dorești să nu mai fii singur și de aceea ar trebui, cât mai repede, să faci unele schimbări în viața ta.

Pentru cei care se află într-o relație, astăzi comunică mai greu. Ți se pare că partenerul de viață nu te înțelege în nimic și îl învinuiești de tot ce se întâmplă în jurul tău. Încercă să fii mai tăcut pentru a nu isca niște conflicte în căminul conjugal.

Rac

În ultimele luni, ai avut câteva probleme de sănătate, te-ai simțit extrem de slăbit și nu știi de unde a apărut această stare. Pentru a-ți reveni complet, ar trebui să îți schimbi stilul de viață, să încerci să mănânci mult mai sănătos, să bei mai multă apă și să faci mișcare măcar 30 de minute pe zi. Asta te va ajuta cu adevărat.

Astăzi este o zi săracă în dragoste și afecțiune pentru persoanele din zodia Rac. Ești atât de stresat cu problemele de la locul de muncă, încât ignori partenerul de viață.

Leu

Vrei să faci unele schimbări în viața ta, dar îți este foarte frică să te îndepărtezi de rutina cu care te-ai obișnuit. Ar trebui să nu te mai gândești absolut deloc la aceste aspecte și să faci tot ceea ce simți. Asta te va face să te simți mult mai bine, chiar dacă îți va fi mai greu la început.

Nu te vei gândi astăzi la dragoste, deoarece aceasta nici nu se întrezărește la orizont și nici nu te preocupi acum de aceasta. Consideri alte probleme mai stringente decât afecțiunea partenerului.

Fecioară

De mult timp nu ai mai ieșit în oraș cu prietenii tăi și, chiar dacă te-au invitat, de fiecare dată, i-ai refuzat mereu scuzându-te politicos. Te-ai obișnuit să te izolezi, iar asta ți-a făcut destul de mult rău. Ar trebui să schimbi ceva și să revii la vechile obiceiuri. Ieși cu prietenii tăi, socializează și uită de toate momentele tensionate de pe parcursul zilei!

Balanță

Exact ca Leii, Balanțele evită dragostea cât pot de mult, deoarece consideră că o posibilă legătură amoroasă le poate împiedica în ascensiunea spre succes. Refuzi astăzi câteva persoane care sunt interesate de tine și s-ar putea să îți pară rău.

Scorpion

Ai tendința de a privi doar în trecut, iar asta te face să nu te mai gândești absolut deloc la viitor. Cu siguranță nu vrei să stagnezi, ci să fii fericită și să realizezi și tu ceea ce prietenii tăi au deja. Aceștia au muncit pentru a-și atinge obiectivele, iar tu te-ai legat de amintiri care ți-au făcut doar rău. Pentru cei care sunt într-o relație, partenerul va fi deranjat de acțiunile voastre, iar pentru cei care sunt singuri, sunt încurajați să nu mai privească cu o atitudine superioară oamenii din jur.

Săgetător

Muncește mai mult și, chiar dacă te plictisești și ai impresia că nu mai reziști și că nu poți ține pasul cu cei din jurul tău, vei realiza absolut tot ce îți dorești. Mereu ai fost o fire extrem de motivată și ar trebui ca și în continuare să fii la fel. Dacă ai nevoie de sfaturile celor din jur, nu ezita și vorbește cu ei. Treci print-o perioadă mai dificilă, iar partenerul de viață, oricât ar încerca, nu îți va da soluții.

Capricorn

În această perioadă, trebuie să iei unele decizii extrem de importante, iar din acest motiv ești foarte stresat, nu știi ce să faci și ai tendința de a te închide în tine însăți și de a nu le spune celor de jurul tău ce te frământă. Încearcă să fii cât mai deschis și să vorbești cu cei apropiați despre problemele tale, deoarece doar așa vei putea să treci peste toate momentele critice.

Reaprinde și flacăra din relația ta. Deși partenerul nu este atât de receptiv pe moment, lucrurile se vor îndrepta.

Vărsător

Trebuie să te relaxezi și, de aceea, ai nevoie de o plimbare lungă, alături de cea mai bună prietenă a ta. Așa vei reuși să uiți de toate problemele și să te simți mult mai bine. Ai foarte multe de rezolvat, iar asta te-a cam stresat în ultima perioadă. Reapar discuții cu membrii familiei, legate de așteptările acestora față de voi și de statutul vostru, ceea ce te enervează la culme. Încearcă să rămâi calm în orice situație!

Pești

Nu mai încerca să pari ceea ce nu ești, deoarece îi vei îndepărta pe toți cei din jurul tău, fără să îți dai seama. Chiar dacă nu realizezi faptul că te-ai schimbat, cei apropiați îți tot repetă acest lucru și ai face bine să îi asculți. Dragostea te înconjoară și ești foarte încântat de noul partener de viață, dar să nu începi cu cicăleala, pentru a nu ajunge să vă faceți reciproc reproșuri ce nu își au locul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: