image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski va câștiga 52 de milioane de euro în patru ani la Barcelona! Cât primește pentru fiecare sezon

Transferat în această vară de Barcelona, Robert Lewandowski (34 de ani) s-a adaptat rapid sub comanda lui Xavi (43 de ani), iar atacantul a ajuns la cinci reușite în patru meciuri pentru catalani.

Lewandowski a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Barcelona, iar atacantul polonez va încasa o avere în perioada petrecută pe Camp Nou. Potrivit jurnaliștilor spanioli, fotbalistul va porni de la un salariu de 10 milioane de euro net, în primul sezon, urmând să ajungă până la 16 milioane de euro, în al treilea an de contract.

În total, Robert Lewandowski va câștiga 52 de milioane de euro în cei patru ani petrecuți la Barcelona.

Salariul încasat de Robert Lewandowski în cei patru ani de contract cu Barcelona

sezonul 2022/23 - 10 milioane de euro/net

sezonul 2023/24 - 13 milioane de euro/net

sezonul 2024/25: 16 milioane de euro/net

sezonul 2025/26: 13 milioane de euro/net

Lewandowski a marcat două goluri și în ultima etapă, iar Xavi nu a trecut cu vederea acest lucru și l-a lăudat la scenă deschisă pe polonez la finalul jocului cu Valladolid. Antrenorul Barcelonei a spus că apreciază profesionalismul de care dă dovadă atacantul și crede că fotbalistul ar trebui să fie un exemplu pentru restul echipei.

"Robert Lewandoski e un jucător extraordinar. Este un lider și un muncitor înnăscut. Este un exemplu pentru echipă. Lewandowski este un marcator natural, dar ne ajută foarte mult și în apărare. Se adaptează. Își ajută colegii și ne ajută inclusiv pe noi, ca staff tehnic. Este grozav să-l avem alături de noi", a spus Xavi, la finalul partidei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: