image
Sursa foto: Instagram

Gigantul romantic: "Deodată a început să spună vorbe dulci, apoi a scos un inel"

Thibaut Courtois (30 de ani), uriaşul de 2,00 metri din poartea echipei Real Madrid se va căsători pentru a doua oară.

De data aceasta, aleasa este Mishele Gerzig (25 de ani), pe care a cerut-o de nevastă în această vară.

Modelul născut în Israel a povestit că Thibaut a surprins-o total prin cererea făcută într-un cadru pe care nu-l va uita niciodată. Oricum relaţia lor pare una extraordinară şi nu ezită să-şi declare dragostea pe care şi-o poartă unul celuilat.

„A fost o zi foarte romantică”, își amintește Mishel Gerzig. „Eram pe un iaht, soarele apunea, Positano în fața noastră... Deodată a început să spună cuvinte dulci, apoi a scos un inel din buzunar și s-a pus în genunchi. Nu ar fi putut să aleagă un moment mai frumos”, a continuat ea.

„Se pare că el le ceruse deja părinților mei mâna cu câteva luni în urmă. Este foarte drăguț din partea lui și a părinților mei să păstreze secretul. Oricum, când i-am informat a avut loc cererea în căsătorie, au fost emoționați și au apărut lacrimi”, spune modelul, care mărturisește că încă nu a fost fixată nicio dată a nunţii. „Nu o știm. Totul depinde de fotbal.”

Thibaut Courtois a mai fost căsătorit, cu Marta Dominguez, şi are doi copii. Adriana şi Nicolas petrec destul timp cu tată lor, iar Mishel susţine că au acceptat-o fără nicio problemă şi că se înţelege bine cu amândoi.

De asemenea, se gîndeşte să aibă şi copiii său cu portarul lui Real Madrid: „Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom vedea. Nu plănuiesc nimic”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: