image
Sursa foto: captură video

Neymar, trimis în Brazilia: Decizia celor de la PSG, după ce fotbalistul s-a tratat la Barcelona

Neymar (27 de ani), atacantul celor de la Paris Saint-Germain, se va întoarce în cursul zilei de joi în Brazilia, unde va rămâne aproximativ zece zile, pentru a-şi continua recuperarea după accidentarea la piciorul drept. Vedeta campioanei Franței vrea să revină cât de repede se poate pe gazon.

”În cadrul tratamentului conservator al leziunii sale la cel de-al cincilea metatarsian drept, Paris Saint-Germain a decis să-l trimită pe Neymar în Brazilia, pentru zece zile”, se arată într-un comunicat remis mass-media campioana en titre a Franţei într-un comunicat.

”Atacantul internaţional brazilian va pleca joi, însoţit de o echipă medicală a clubului, pentru a urma un tratament specific şi programat, după îngrijirile primite deja la Paris, precum şi la Barcelona, la sfârşitul lunii ianuarie”, adaugă PSG.

Accidentat pe 23 ianuarie, la meciul cu RC Strasbourg din Cupa Franţei, atacantul brazilian a urmat un tratament conservator, pentru a evita o a doua intervenţie chirurgicală la acelaşi picior drept, în decurs de un an.

Paris Saint-Germain a explicat, la finele lunii trecute, că speră să-l revadă pe numărul său 10 din nou pe gazon, "într-un interval de zece săptămâni", Neymar fiind aşteptat să joace din nou pentru echipa sa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la începutul lunii aprilie.

Neymar a început protocolul său medical la Barcelona, unde a jucat între 2013 şi 2017. El s-a făcut remarcat la începutul acestei luni, la Paris, cu ocazia petrecerii fastuoase pe care a organizat-o cu ocazia împliniri vârstei de 27 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: