image
Sursa foto: captură

Mai multe străzi din capitală, paralizate de ambuteiaje; Circulaţia, limitată în legătură cu concertul organizat de Dodon

Ambuteiaje infernale, astăzi, pe mai multe străzi ale capitalei. Asta pentru că traficul prin Piața Marii Adunări Naționale a fost suspendat de dimineață și așa va rămâne până aproape de miezul nopții, în legătură cu un concert organizat su egida șefului statului, Igor Dodon, cu prilejul Zilei Victoriei. Circulația rutieră va fi oprită temporar în centrul Chișinăului și mâine. Unii șoferi cred că manifestațiile ar fi trebuit să fie organizate în alt loc, pentru a nu perturba traficul pe artera principală.

Un bărbat era nemulțumit de faptul că sunt prea puțini polițiști care dirijează circulația. I-a spus-o chiar unui agent de patrulare aflat la fața locului.

Alți șoferi nu s-au indispus însă, chiar dacă nu s-au mișcat din loc minute bune.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei capitalei, circulația rutieră va fi restricționată și mâine pe câteva străzi, în special pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Puşkin, dar și pe căile de acces către Complexul Memorial „Eternitate". Totuși, contactat telefonic de reporterul Jurnal TV, purtătorul de cuvânt al Primăriei Chișinău, Vadim Brânzaniuc, a spus că traficul rutier prin Piața Marii Adunări Naționale ar putea să nu fie suspendată, dacă numărul participanților nu va fi

Circulaţia transportului va fi redirecţionată pe străzile adiacente, iar autobuzele şi troleibuzele de pe rutele municipale vor circula pe strada Bucureşti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: