image
Sursa foto: Jurnal.md

Tragedie la Ungheni: Un copil de doi ani a murit înecat în grădina casei, inundată de apele Prutului

Durere fără margini la Ungheni. Un copil de doi ani a murit, după ce s-a înecat în grădina casei, care a fost inundată în urma creșterii râului Prut.

Totul s-a întâmplat ieri, într-o localitate din raionul Ungheni. Micuțul de 2 ani era acasă cu mama acestuia, o femeie de 30 de ani.

Potrivit poliției, femeia se ocupa de treburile casnice în timp ce copilul se juca prin gospodărie. La un moment dat copilul a fost lăsat fără supraveghere pentru o perioadă foarte scurtă de timp, iar când a revenit, femeia nu a observat copilul în ogradă și a început sa îl caute.

Din cauza creșterii nivelul apei în râul Prut, grădina a fost inundată, iar corpul neînsuflețit a minorului a fost depistat în apele revărsate în gospodărie.

Femeia își educa de una singura copilul minor, tatăl copilului locuiește în sat, însă din motiv că ultimul avea un comportament agresiv, cei doi soți nu locuiesc împreună.

Familia se află la evidența asistentului social din comunitate, iar in vizorul IP Ungheni a fost doar tatăl minorului care s-a aflat la evidența IP Ungheni, ca agresor familial, din motiv că aplica violența fizică asupra mamei și a soției sale.

Corpul copilului a fost îndreaptat la examinarea medico legală. Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, a precizat pentru Jurnal.md că semne de moarte violentă pe corpul copilului nu au fost depistate.

Poliția investighează toate circumstanțele. Informația a fost confirmată de către

Noutăţile partenerilor

comentarii: