image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool a luat titlul, dar jucătorii încă trag ca nebunii ca să spulbere recordul lui Manchester City

Liverpool a obţinut a 24-a sa victorie consecutivă pe teren propriu în campionatul de fotbal al Angliei, învingând cu scorul de 2-0 formaţia Aston Villa, într-o partidă din etapa a 33-a din Premier League, disputată duminică.

"Cormoranii", care etapa trecută au pierdut 0-4 cu Man. City, au deja asigurat titlul în acest sezon, primul după o pauză de trei decenii, s-au impus prin golurile marcate în repriza secundă de Sadio Mane (71) şi Curtis Jones (89).

Elevii antrenorului Juergen Klopp au obţinut în total 29 de victorii de la startul actualei ediţii a primei ligi engleze, şi se află la doar trei lungimi de recordul stabilit de Manchester City în 2018-2019 (32 de victorii). Ei pot egala sau chiar depăşi şi recordul de puncte, 100, pe care "cetăţenii" l-au reuşit în sezonul respectiv. Mai sunt 15 puncte în joc!

Tot duminică, Manchester City s-a înclinat surprinzător pe terenul lui Southampton (0-1), la trei zile după victoria zdrobitoare din derby-ul cu Liverpool. "Sfinţii" s-au impus printr-un gol marcat de Che Adams, în minutul 16.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: