image
Sursa foto: zbor.md

Zbor.md susține singurul moldovean care, în premieră, va participa la Campionatul Mondial de Triatlon, categoria elite

Un tânăr moldovean cu mari ambiții își propune să ajungă un triatlonist de talie internațională. Andrei Vrabii este singurul sportiv de la noi care, în premieră, va participa la Campionatul Mondial de Triatlon, categoria elite. Recent, tânărul chiar a renunțat la profesia de polițist pentru a se dedica în totalitate acestui gen de sport.

Andrei Vrabii poate fi văzut deseori cu bicicleta printre mulțimea de prin parcuri, deoarece nu prea are unde să se antrezeze așa cum și-ar dori. Chiar și așa tânărul nu se plânge și zice că își reprezintă țara cu demnitate de fiecare dată când participă la campionatele internaționale. Moldoveanul a triumfat la mai multe competiții sportive, s-a plasat pe locuri de frunte.

Recent, sportivul a renunțat la munca de polițist pentru a putea să se antreneze mai mult. Deși dispune de o bicicletă cam veche, procurată la mâna a doua, el nu se teme să concureze cu alteții mondiali.

Andrei Vrabii: „Zbor.md este o companie care mi-a dat un impuls în sportul care îl fac, adică în triatlon. A fost prima companie care m-a ajutata să merg la primul meu concurs de triatlon la distanță medie. Neavând posibilitatea de a merge acolo din cont propriu, Zbor.md m-a ajutat și eu am realizat un vis, am mers acolo pentru a pune un record național.”

zbor.mdzbor.md

Impresionat de pasiunea și ambiția tînărului, directorul companiei Zbor.md și-a propus să sprijine sportivul și să-l facă să își trăiască visul, astfel încât să devină un adevărat ambasador al țării noastre în întreaga lume.

Victor Afteni: „De când l-am cunoscut pe Andrei văd în el un sportiv ambițios, o persoană ambițioasă care eu insăși sunt de felul lui, îmi plac așa oameni și eu sunt încrezut că va aduce victorie și a adus victorie țării nostre, am încredere în el așa cum clienții noștri au încredere în noi”.

Zbor.md este compania lider în vânzarea biletelor de avion pe piața din Republica Moldova. Peste o 100.000 de pasageri aleg anual Zbor.md. Agenții noștri lucrează zilnic și oferă asistență non-stop.

Cumpără bilete pe www.zbor.md și gustă din plăcerea de a zbura în confort maxim.

Noutăţile partenerilor

comentarii: