image
Sursa foto: jurnal.md

Jaf la Agroindbank: Persoane necunoscute au distrus sistemul de alarmă

O filială din capitală a Moldova Agroindbank a fost jefuită de persoane necunoscute care au distrus sistemul de alarmă și o parte din camerele de supraveghere. Totul s-a întâmplat în noaptea de 6 iulie.

„La una din sucursalele „Moldova Agroindbank”, în noaptea de 6 iulie a avut loc o efracţie. Persoane necunoscute au pătruns în incinta acesteia, deconectând sucursala de la reţeaua electrică, distrugând sistemul de alarmă şi deteriorând o parte din camerele video. Banca a sesizat imediat organele de anchetă, care au întreprins toate măsurile operative de rigoare în vederea iniţierii procesului de investigare şi identificare a infractorilor. Daunele suportate urmează a fi evaluate”, se spune în comunicatul succint al băncii.

Potrivit poliției, Inspectoratul de Poliție Buiucani a fost alertat de către reprezentanții bancii ieri dimineața, în jurul orei 9:25.

„În urma cercetărilor au stabilit că persoane necunoscute, prin deteriorarea gratiilor de protecție a geamurilor, ulterior prin forțarea lor, au pătruns în interiorul băncii și au sustras din conținutul casetelor individuale a depozanților bani si alte bunuri. Camerele de supraveghere și alarma au fost deconectate. Persoanele care se fac vinovate riscă până la 12 ani de pușcărie", a comunicat poliția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: