image
Sursa foto: Getty Images

Mbappe îi va înfuria pe francezi! A nominalizat patru favorite la câștigarea Champions League, iar PSG nu este printre ele

PSG, campioana Franței, va lupta să aibă o prestație mai bună în Champions League, după ce a dezamăgit crunt în ultimele trei sezoane. Kylian Mbappe (21 de ani) a explicat care sunt echipele pe care el le vede favorite la ridicarea trofeului, iar formația sa nu se regăsește printre ele.

PSG a fost eliminată din UCL în ultimele trei sezoane încă din optimi, după duelurile cu Barcelona, Real Madrid și Manchester United. Sezonul acesta, parizienii îi vor întâlni pe jucătorii de la Borussia Dortmund, cei care l-au transferat pe jucătorul care a făcut spectacol în faza grupelor, Erling Haaland.

Întrebat de jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport care este echipa despre care crede că va câștiga noua ediție de Liga Campionilor, superstarul de pe Parc des Princes a nominalizat patru formații despre care consideră că au șanse reale, însă niciuna dintre ele nu este PSG.

"Juventus este una dintre cele mai puternice echipe și a demonstrat asta prin finala de Champions League jucată recent. Mereu i-a lipsit câte ceva să câștige competiția, însă acum, cu Ronaldo, are acel element care i-a lipsit și alături de care poate câștiga multe lucruri.

Așadar, în acest sezon Juventus este printre favorite, alături de echipele care sunt mereu pe această listă și anume Real Madrid, Barcelona și Liverpool. Mai mult, Juventus arată foarte bine de când este pregătită de Sarri", a spus francezul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: