Breaking News

Igor Grosu a fost ales președinte al Parlamentului

UPDATE 15:03 // Igor Grosu este noul președinte al Parlamentului, fiind ales cu 64 de voturi. Speakerul și-a ocupat locul în prezidiu în cadrul unei ceremonii...

image
Sursa foto: Getty Images

Coutinho, scrisoare deschisă de la una dintre legendele Barcelonei: Nici să nu te gândeşti să schimbi echipa

Philippe Coutinho nu a avut parte de debutul aşteptat la Barcelona, însă este încurajat de una dintre gloriile clubului de pe Camp Nou, Hristo Stoichkov.

Fostul mare fotbalist bulgar i-a trimis o scrisoare deschisă brazilianului, în care i-a transmis să nu-şi facă probleme că nu a impresionat încă din primele luni la gruparea blaugrana.

Coutinho este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, care i-a plătit lui Liverpool 120 de milioane de euro, plus 40 drept bonusuri. 53 de meciuri şi 18 goluri are fotbalistul în vârstă de 26 de ani pentru liderul din Primera Division. Coutinho este dorit din nou în Premier League, de Manchester United.

"Nici să nu te gândeşti să schimbi echipa. Nu există alt club precum al nostru. E mai mult decât un club. Sunt sigur că vei scrie istorie la Barca, ştii mult fotbal, eşti unul dintre cei mai buni străini care a trecut vreodată pe la Barca şi tot la ce trebuie să te gândeşti este să te bucuri de fotbal", i-a scris Stoichkov lui Coutinho.

Citeşte mai mult despre

comentarii: