image
Sursa foto: marca.com

Real Madrid pregătește asaltul final pentru următorul "galactic". Cel mai scump jucător din istoria clubului

Real Madrid pregătește asaltul final pentru unul din cei mai curtați mijlocași ai momentului. Este vorba despre internaționalul sârb Sergej Milinkovic-Savic. Fotbalistul de 23 de ani al lui Lazio ar putea deveni în această vară cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Real Madrid.

Jurnalistul italian Alfredo Pedulla precizează că gruparea de pe Santiago Bernabeu a făcut o ofertă de 150 de milioane de euro pentru mijlocașul sârb, sumă la care se pot adăuga și mai multe bonusuri. De asemenea, jucătorul ar putea primi la Madrid un salariu de 8 milioane de euro plus bonusuri, iar oficialii Realului ar urma să se întâlnească în zilele următoare cu agentul mijlocașului, fostul atacant Mateja Kezman.

Milinkovic-Savic şi-ar îndeplini un vis dacă ar ajunge la Real: s-a declarat un fan al "galacticilor" într-un interviu acordat site-ului FIFA. Tatăl său este însă de părere că ar trebui să rămână în Serie A și să meargă la Juventus. "I-am zis de multe ori că Juventus e echipa perfectă pentru el. Clubul ideal. La Torino vin multe trofee, echipa domină fotbalul italian de mult timp. Ar avea șansa de a crește până la maturitatea fotbalistică. Poate câștiga titlul, Cupa și poate chiar Liga Campionilor, de ce nu? Juve ajunge mereu departe în această competiție și, dacă ar câștiga finala, Sergej poate lua chiar și Balonul de Aur", a declarat de curând Nikola Milinkovic.

Manchester United şi Juventus şi-au exprimat şi ele interesul pentru mijlocaşul sârb. Preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, susţine că a refuzat o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Milinkovic-Savic, însă e greu de crezut că va spune "pas" unei propuneri care îi poate aduce clubului său peste 150 de milioane de euro.

Sergej Milinkovic-Savic a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai lazialilor în sezonul recent încheiat. Mijlocașul de 23 de ani a jucat în 47 de meciuri oficiale, a marcat 14 goluri și a oferit 9 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: