image
Sursa foto: tribuna.md

Victor Ciobanu: Victoria lui Andrei Năstase e un moment de cotitură, după care tandemul PD-PSRM intră în faza declinului

Victoria lui Andrei Năstase în aceste alegeri e un moment de cotitură, după care tandemul PD-PSRM intră în faza declinului, a spus analistul politic Victor Ciobanu într-un interviu pentru tribuna.md.

Cât despre acțiunile pe care ar trebui să le întreprindă noul primar al capitalei:

„Cred că prioritatea numărul unu este demolarea schemelor de corupție din primărie. Este imposibil să construiești ceva durabil pe un fundament putred. Dacă îi va reuși acest lucru, atunci câștigă automat primăria la viitoarele alegeri. Având în vedere că are un CMC ostil și o guvernare care își dorește ca primarul să se împotmolească în problemele multiple ale capitalei (și-i va ajuta ca asta să se întâmple), este foarte importantă comunicarea cu cetățenii care au investit speranțe”, susține Victor Ciobanu.

„Toate acestea se pot întâmpla doar dacă va veni cu o echipă consolidată și profesionistă, care va fi capabilă să fie foarte deschisă să colaboreze cu experții, societatea civilă, activiștii civici”, a conchis Victor Ciobanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: