image
Sursa foto: Profimedia

Pique și Shakira au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Shakira (45 de ani) a confirmat despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), pe 4 iunie 2022, după 12 ani de relație. De atunci, cei doi au încercat să ajungă la un acord privind termenii separării.

Shakira și Pique au împreună doi copii: Sasha (7 ani) și Milan (9 ani).

Shakira și-a exprimat dorința de a se muta la Miami, împreună cu cei doi copii, lucru cu care fotbalistul Barcelonei nu este de acord.

Shakira i-a transmis lui Gerard Pique că poate să-și viziteze oricând copiii. Cu toate acestea, fotbalistul spaniol a apelat la avocați.

Marca anunță vineri, 5 august, că Gerard Pique și Shakira au ajuns la un acord privind custodia copiilor.

Potrivit acestei înțelegeri, Pique va avea dreptul să petreacă jumătate de lună alături de copiii săi.

Recent, Sasha și Milan au revenit la Barcelona, după ce au călătorit alături de mama lor în SUA (San Diego, Los Angeles) și Mexic.

Acest acord de custodie este valabil deocamdată doar pentru luna august. Între timp, avocații celor doi continuă discuțiile pentru o înțelegere definitivă.

Gerard Pique îi va lua pe cei doi copii pentru a-l urmări pe fundaș la Trofeul Joan Gamper, duminică, 7 august, dar și în debutul din La Liga, pe 13 august, cu Rayo Vallecano.

Potrivit publicației Marca, sunt șanse mari ca Milan și Sasha să rămână în Barcelona cel puțin în acest an.

Deși nu au fost căsătoriți, Pique și Shakira au strâns o avere impresionantă în cei 12 ani petrecuți împreună. Sursa citată anunță că suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro.

Shakira și Pique trebuie să-și împartă și proprietățile, printre care se numără cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: