image
Sursa foto: Telegram // Stop russian agression

Bărbatul care a vandalizat Ambasada Rusiei la Chişinău: „Eu sunt nebunul care a scris adevărul pe poartă - „Putin ucigaș”

Bărbatul care a vandalizat Ambasada Federaţiei Ruse la Chişinău este Alexandr Kudashev, un cetățean rus de 40 de ani, originar din regiunea Samara. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că a fost eliberat de poliţiştii moldoveni, însă este cercetat penal pentru huliganism.

„Dacă v-ați pus întrebarea cine este nebunul care a scris adevărul pe poarta ambasadei ruse „PUTIN UCIGAŞ”, a arborat steagul alb-albastru-alb și a împușcat în direcția consulatului, să știți că am fost eu. Dacă v-ați făcut griji de mine (ceea ce este puţin probabil), vă anunț că am fost eliberat cu interdicția de a părăsi țara și mi-a fost pornit un dosar penal pentru huliganism”. Dacă nu ați văzut încă acțiunea în sine, puteți vedea clipurile pe care diferiți băieți au reușit să le filmeze, a scris bărbatul, într-o postare pe Facebook.

Amintim că, pe 7 octombrie, de ziua lui Putin, sediul Ambasadei Federației Ruse de la Chișinău a fost vandalizat, în semn de protest împotriva invaziei ruse din Ucraina.

Noutăţile partenerilor

comentarii: