image
Sursa foto: Profimedia

Pep Guardiola, mesaj dur pentru Steven Gerrard: ”I-a păsat mai mult de Liverpool decât de Aston Villa!”

Manchester City a câștigat titlul în Premier League după ce s-a impus cu scorul de 3-2 în fața celor de la Aston Villa. ”Cetățenii” au fost conduși cu scorul de 2-0, însă elevii lui Pep Guardiola au revenit spectaculos în doar șase minute.

Pep Guardiola a transmis un mesaj dur la adresa lui Steven Gerrard, antrenorul celor de la Aston Villa. Tehnicianul catalan a declarat că antrenorul celor de la Villa a făcut tot i-a stat în putință pentru a o ajuta pe Liverpool să câștige titlul.

În plus, Guardiola a spus că a părut că lui Gerrard i-a păsat mai mult de Liverpool decât de Aston Villa.

”Îmi pare rău pentru suporterii lui Aston Villa astăzi. Ei nu au avut un antrenor, ci pe margine a stat un antrenor căruia i-a păsat mai mult de Liverpool decât de propria sa echipă”, a transmis Pep Guardiola după meci.

”Suntem niște legende. Când câștigi titlul în țara asta, de patru ori în cinci ani, este pentru că acești băieți sunt speciali, vom fi ținuți minte. Să câștigăm în fața suporterilor noștri este minunat!”, a mai spus Guardiola.

Steven Gerrard, fostul mare jucător de la Liverpool și actualul antrenor al lui Aston Villa, declara înaintea jocului că își dorește să câștige partida contra lui City pentru suporterii echipei sale, însă dacă o posibilă reușită o va ajuta pe Liverpool în lupta la titlu ar fi perfect.

”Vom juca și vom da totul pe teren. Trebuie să încercăm să aducem puncte pentru Aston Villa și pentru suporterii noștri. Dacă asta o ajută pe Liverpool, fantastic, dar prioritatea mea este să aduc puncte pentru Aston Villa”, declara Steven Gerrard înaintea meciului, potrivit thisisanfield.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: