image
Sursa foto: Getty Images

Nu voi uita niciodată acel moment: Ce s-a întâmplat la pauza finalei UCL din 2005

Liverpool a câștigat ultima dată Liga Campionilor în 2005, când a realizat "minunea de la Istanbul". Conduși atunci de AC Milan cu 3-0 la pauză, englezii au revenit în repriza secundă și s-au impus în cele din urmă la loviturile de departajare. Djibril Cisse, atacantul de atunci al "cormoranilor", a rememorat momentul cheie, desfășurat la pauză, în vestiar.

Repriza secundă a fost una de vis pentru formația pregătită la acea vreme de Rafa Benitez, iar marele merit pentru schimbarea radicală din jocul englezilor l-a avut Steven Gerrard, actualul manager al lui Glasgow Rangers. Căpitanul "cormoranilor" a cerut să rămână singur în vestiar cu jucătorii și ce a urmat a rămas în istorie.

"Nu voi uita niciodată discursul pe care Gerrard l-a avut la pauză. S-a ridicat în picioare și a cerut întregului staff să părăsească vestiarul pentru a rămâne singur cu ceilalți fotbaliști. Toți au plecat, chiar și cei care ofereau tratament celor accidentați", a declarat Djibril Cisse, conform Radio Monte Carlo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: