image
Sursa foto: Getty Images

Șeful Realului laudă performanța lui Modric, dar nu uită să-l înțepe pe Cristiano Ronaldo

Croatul Luka Modric este marele câștigător al Balonului de Aur, iar președintele de la Real Madrid laudă performanța mijlocașului de 33 de ani. Florentino Perez nu uită însă să-l "înțepe" pe Cristiano Ronaldo, despre care a spus că toată lumea s-a obișnuit să-l vadă cu trofeul în brațe.

"Cred că sunt deja mai mulți ani de când Luka este unul dintre cei mai buni din lume. Toată lumea îl punea mereu pe Cristiano Ronaldo în frunte, dar în acest an e meritul lui Modric. Este, fără îndoială, cel mai bun an al său. A fost eficient de la început până la sfârșit. A primit recunoștința tuturor jucătorilor, tuturor antrenorilor, întregii lumi a fotbalului și cred că este dificil să ai un an atât de complet ca acela avut de Luka în 2018.

La transferul său, în 2012, se spunea că ar putea deveni Balonul de Aur. La Real Madrid, noi îi luăm mereu doar pe cei mai buni din lume sau pe cei care vor să devină cei mai buni din lume, iar Luka Modric face parte dintre cei aleși", a spus Florentino Perez.

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul celui mai spectaculos transfer al acestui an, după ce a plecat de la Real la Juventus, după 9 ani, în urma unui conflict mai vechi cu Perez. În plus, șeful de pe Santiago Bernabeu chiar a trebuit să dea explicații în club și să spună cum de a fost posibil să accepte o ofertă de puțin peste 100 de milioane de euro, în condițiile în care clauza de reziliere era de un miliard de euro, stabilită în 2017.

La acel moment, Perez spunea că niciun club nu a oferit mai mult decât Juventus. Suma este de 100 de milioane, plus 17 bonus, în doi ani. Totul ar fi pornit după ce președintele nu și-a ținut cuvântul de a-i mări salariul la nivelul celui al lui Messi, iar amânarea a durat un an și câteva luni. În plus, după Cupa Mondială, agentul lui Ronaldo nu l-a găsit pe Perez când a venit la negocieri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: