image
Sursa foto: Profimedia

Bayern a zdrobit-o pe Viktoria: Inter - Barcelona, acum LIVE la Jurnal TV

Bayern Munchen s-a distrat pe teren propriu contra celor de la Viktoria Plzen în a treia rundă a grupelor Champions League. Bavarezii s-au impus cu scorul de 5-0.

În urma acestui rezultat, Bayern Munchen a ajuns la nouă puncte și și-a consolidat poziția în vârful clasamentului din Grupa C. De cealaltă parte, Viktoria Plzen este ultima în clasament, fără niciun punct.

Bavarezii au deschis scorul încă din minutul șapte, după o acțiune individuală a lui Sane. Acesta a șutat imparabil la poarta apărată de Tvrdon. În minutul 13, Bayern și-a dublat avantajul prin Gnabry care a marcat în urma unui contraatac al bavarezilor. Sadio Mane a demontat de unul singur apărarea celor de la Viktoria Plzen în minutul 21 și a marcat pentru 3-0. În minutul 36, Musiala a trimis balonul în poartă, dar golul a fost anulat în urma analizei VAR pe motiv de ofsaid. Scorul a devenit 4-0 în minutul 50, când Mane a expediat o pasă perfectă pentru Sane care a preluat balonul în careu și a înscris. Asaltul bavarezilor a continuat cu golul lui Choupo-Moting care a profitat de pasa foarte bună a lui Goretzka.

Marseille - Sporting 4-1: Primele puncte pentru francezi

Startul meciului Marseille – Sporting a fost întârziat cu 22 de minute. Motivul? Autocarul lui Sporting a ajuns foarte târziu la stadion din cauza aglomerației din oraș, astfel că organizatorii au fost nevoiți să schimbe planul inițial. În așteptarea oaspeților, fotbaliștii lui Marseille au ieșit din nou la încălzire pe gazon. Meciul mai oferă o situație mai puțin obișnuită pentru o confruntare de UEFA Champions League: se dispută fără spectatori. Stadionul lui Marseille a fost suspendat din cauza incidentelor provocate de fani la meciul cu Eintracht Frankfurt, câștigat de germani cu 1-0.

A părut că întârzierea începutului meciului i-a afectat pe francezi, care au luat gol după mai puțin de un minut. Trincao a fost cel care a deschis scorul pentru Sporting.

Avantajul lui Sporting a rezistat până în minutul 13, când Alexis Sanchez a egalat, după o gafă imensă a lui Antonio Adan, care a degajat direct în chilian.

Doar trei minute mai târziu, Amine Harit a făcut 2-1 pentru Marseille cu o lovitură de cap. Antonio Adan a gafat și la golul de 2-1, pentru că a degajat direct la adversar. În minutul 28, seara portarului spaniol a devenit și mai ”neagră”, pentru că a fost eliminat după ce a pus mâna pe minge în afara careului. Scorul de la pauză a fost 3-1 pentru Olympique Marseille, după golul lui Leonardo Balerdi din minutul 28. A fost rândul celui care l-a înlocuit pe Adan, Franco Israel, să gafeze, ieșind pe sub minge la centrare. În partea a doua, Marseille a profitat de avantajul numeric și a dominat copios, dar a marcat o singură dată, prin Chancel Mbemba, în minutul 84. În meciul cu Sporting, Marseille a obținut prima victorie din această ediție a UEFA Champions League, dar rămâne ultima în grupa D.

Noutăţile partenerilor

comentarii: