image
Sursa foto: Instagram

Khabib Nurmagomedov vrea cu orice preț să-l întâlnească pe Michael Jordan: "Îți dau trei oi dacă te ocupi!"

Fostul luptător din UFC, Khabib Nurmagomedov (33 de ani), vrea cu orice preț să-l întâlnească pe legendarul Michael Jordan (58 de ani).

Khabib Nurmagomedov este un mare fan al lui Michael Jordan. În cadrul ultimului său interviu, Khabib i-a spus reporterului Bob Menery că îi oferă trei oi dacă îl ajută să-l întâlnească pe Jordan:

"Îți dau trei oi dacă mă ajuți să-l întâlnesc. Dacă aranjezi o întâlnire între mine și Michael Jordan, îți dau trei oi", a spus Khabib Nurmagomedov.

În replică, reporterul Bob Menery a spus: "Vreau oile! Cine mă poate ajuta să-l contactez pe Michael Jordan? O să vin după oile tale".

Sportivul din Daghestan, retras la finalul anului trecut, este cunoscut și pentru relația foarte bună pe care o are cu Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, iar cei doi nu au ezitat să arate din nou acest lucru.

Khabib a postat o serie de imagini pe rețelele sociale alături de Cristiano Ronaldo, când cei doi imită o luptă. "Portughezul a evitat o accidentare gravă de-a lungul carierei, dar în weekend chiar s-a jucat cu focul!", a fost gluma făcută de publicația franceză RMC Sport.

"E cel mai bun din lume! Continuă așa, campionule. Inspiri milioane de oameni din întreaga lume", a spus Khabib despre Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: