image
Sursa foto: polițiacapitalei.md

Un bărbat din Cricova riscă 4 ani de închisoare după ce a furat materiale de construcții în sumă de 15 mii de lei

A furat o betonieră, mai multe cabluri electrice și numeroase materiale de construcții, iar acum riscă până la patru ani de închisoare.

Un bărbat de 40 de ani, din Cricova a fost reținut de ofițerii de investigații fiind bănuit de comiterea unui furt dintr-o casă aflată în construcție.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri. Polițiștii au fost alertați de proprietar care a observat că acestea au dispărut din curtea casei.

Individul este suspectat că a pătruns pe teritoriul casei pe timp de noapte. Acesta a sustras o betonieră, cabluri electrice și alte materiale destinate procesului de costrucţii, astfel i-a adus pagube materiale proprietarului în sumă de 15 000 de lei.

Bărbatul și-a recunoscut vinovăția, declarând că o parte din bunurile sustrase ar fi reușit să le vândă, la prețuri simbolice pentru a obține profit. Bărbatul anterior a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

Acum tâlharul este cercetat penal pentru furt și riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau închisoare de până la 4ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: