image
Sursa foto: Getty Images

La cine se gândesc cei de la PSG în cazul în care va pleca Kylian Mbappe

PSG încearcă să treacă peste amărăciunea provocată de eliminarea în semifinalele UEFA Champions League și face planuri de viitor.

Oficialii de pe Parc des Princes vor să se ”blindeze” în cazul în care îl vor pierde pe Kylian Mbappe în vară, după ce acesta tergiversează semnarea unui nou contract.

Conform cotidianului Le Parisien, parizienii au pus la cale o strategie pentru eventualitatea în care Mbappe, al cărui contract expiră în 2022, nu va mai continua la campioana Franței.

Mohamed Salah este considerat înlocuitorul starului francez - egipteanul a dat de înțeles că nu mai vrea să rămână la Liverpool și este dispus să studieze alte oferte.

Directorul sportiv, Leonardo, și președintele Nasser Al-Khelaïfi s-au gândit la Messi și Cristiano Ronaldo, dar argentinianul e aproape de prelungirea contractului cu Barcelona, iar CR7 nu a dat niciun semn că ar dori să se mute la Paris.

Mai mult, Liverpool este dispusă să renunțe la Salah, după ce Jurgen Klopp a anunțat că s-a încheiat un ciclu la echipa care a cucerit UEFA Champions League și titlul în Anglia în ultimii 3 ani, dar acum a ratat toate obiectivele.

Iar Mauricio Pochettino și-a dat avizul pentru aducerea jucătorului pe care-l admiră de pe vremea când antrena pe Tottenham.

Iar patronii din Qatar își vor împlini un vis - din 2011 vor să transfere un jucător arab și de credință musulmană. Pentru aceasta, PSG ar urma să plătească 80 de milioane de euro grupării de pe Anfield Road.

Salah a marcat 29 goluri în 46 de apariții în toate competițiile din acest sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: