image
Sursa foto: Getty Images

Ucizi mentalitatea oamenilor onești: Reacția dură a lui Pogba, după ce Mourinho l-a numit virus

Paul Pogba nu i-a rămas dator lui Jose Mourinho, după ce managerul lui Manchester United l-a desfiinţat pe mijlocaşul francez în vestiar, după egalul "diavolilor" de la Southampton, scor 2-2.

Presa engleză susţine că Pogba i-a reproşat antrenorului portughez tactica folosită în partida contra "sfinţilor".

Potrivit The Times, francezul i-a transmis lusitanului că tactica sa limitează forţa ofensivă a echipei şi a adăugat că nu a avut cui să paseze în faţa sa deoarece jucătorii nu au suficientă libertate de mişcare din partea lui Mourinho.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a fost pus la zid în vestiar de "The Special One", care l-a numit "virus". "Nu joci fotbal, nu îţi respecţi coechipierii şi suporterii. Tu ucizi mentalitatea oamenilor oneşti din jurul tău", ar fi fost vorbele dure ale portughezului la adresa lui Pogba.

Paul Pogba a avut numeroase clinciuri în ultima perioadă cu Jose Mourinho, motiv pentru care s-a scris de mai multe ori despre dorinţa francezului de a o părăsi pe United.

Mijlocaşul francez se află la Manchester United din 2016, atunci când a fost cumpărat de la Juventus pentru 105 milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată de "diavoli" pentru un transfer.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: