image
Sursa foto: thesun.co.uk

Conor McGregor şi-a luat casă de 1.500.000 de euro în Marbella

Conor McGregor şi-a cumpărat casă în Marbella, o vilă de lux cu sală de fitness personalizată şi piscină pe care a dat 1.500.000 de euro. Starul irlandez nu s-a mai afişat în public după ce şi-a atacat un adversar din UFC.

Luptătorul aşteaptă verdictul judecătorilor după ce în urmă cu o lună şi-a atacat un rival din UFC. Irlandezul ar putea sta în închisoare până la 7 ani. Până va primi sentinţa, McGregor se va relaxa în noua sa casă pe care a dat 1.500.000 de euro.

Vila arată spectaculos şi în interior, dar şi în exterior, având vedere către mare şi fiind luminată. Are o sală de fitness personalizată, spa şi o piscină imensă la care ajungi direct din dormitor. McGregor se va putea relaxa în jacuzzi în timp ce admiră priveliştea încântătoare.

Vila lui McGregor este situată în Marbella, un oraş din sudul Spaniei, pe malul Mării Mediterane. Harry Winks de la Tottenham, fostul fotbalist al lui Stoke Thomas Sorensen, dar şi fostul campion la golf Michael Campbell mai au proprietăţi în Marbella.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: