image
Sursa foto: Getty Images

Replică savuroasă a Pamelei Anderson: Ce a răspuns când a fost întrebată dacă jucătorii au liber la sex în timpul CM 2018

Pamela Anderson (50 de ani), iubita lui Adil Rami (32 de ani), a fost surprinsă de întrebarea pusă în cadrul unei emisiuni. Blonda superbă de 50 de ani a fost întrebată dacă jucătorii au interzis la sex în timpul Cupei Mondiale, iar răspunsul ei a fost categoric.

"Nu cred că regula asta se aplică. Cel puţin nu în cazul meu. Ne înţelegem foarte bine şi asta e cel mai important în acest moment", a povestit Pamela, prezentă şi ea, evident, la Cupa Mondială din Rusia.

"Vreau să mă mărit din nou, dar deja m-am măritat de multe ori. Țin la el (n.r. la Adil Rami) și ne înțelegem, iar asta e cel mai important.

Cine știe cât va dura... trebuie să ne trăim viața. Costumul de menajeră sexy a apărut după ce el a devenit iubitul meu. Îl iubesc, cu siguranță", a spus, cu trei luni în urmă, actrița care a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon.

Pamela Anderson ştie că nu mai este la prima tinereţe şi dezvăluie ce i-a transmis iubitului său: "I-am spus: 'Adil, ştii că într-o zi mă voi prăbuşi. Aşa că fii pregătit pentru asta'!".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: