image
Sursa foto: mrtom-uk

Alte 155 de persoane s-au tratat de Covid-19 în Republica Moldova, iar 17 se află în stare gravă

Crește numărul persoanelor tratate de Covid-19 în Republica Moldova. Doar pe parcursul zilei de ieri au fost externate alte 155 de persoane, fiind vindecate de virus. Totodată, alți 17 pacienți se află în stare extrem de gravă, fiind conectați la respirație asistată.

Potrivit ultimelor date ale Ministerului Sănătății, în prezent 245 de persoane se află în stare gravă, dintre care, 17 sunt în terapie intensivă. conectați la respirație asistată, 603 sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalţi pacienţi înregistrează o stare satisfăcătoare.

„Alte 155 persoane au fost tratate și externate. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 4278. În tratament activ la domiciliu se află în continuare 431 pacienți cu forme ușoare de COVID–19. 758 persoane au finalizat cu vindecare tratamentul la domiciliu”, se arată scris în comunicatul emis de Ministerul Sănătății.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 7725 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 979 în Transnistria.

Noutăţile partenerilor

comentarii: