image
Sursa foto: gazzetta.it

Super mutarea pregătită în secret de Juventus: noul Ronaldo; Jorge Mendes s-a întâlnit cu șefii clubului

Juventus nu se mulţumeşte doar cu Cristiano Ronaldo, ci îl vrea şi pe "următorul Cristiano Ronaldo". Conducerea bianconerilor s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele celor de la Benfica şi cu Jorge Mendes, pentru a discuta despre un eventual transfer al lui Joao Felix, anunţă Gianluza Di Marzio.

În încercarea de a extinde hegemonia torineză din Serie A şi în Europa, preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli, are ca obiectiv să transfere "un Cristiano Ronaldo tânăr", aşa cum s-a exprimat acum câteva luni. Şi cine poate fi mai bun dacă nu chiar cel considerat urmaşul portughezului?

Joao Felix, noua senzație a fotbalului portughez, a fost deja luat în vizor de FC Barcelona, Real Madrid, PSG, Liverpool, Manchester City și Manchester United. Însă campioana Italiei încearcă să anticipeze concurenţa în cursa pentru fotbalistul de 19 ani.

De altfel, sursa citată notează că întâlnirea cu oficialii lui Juventus a avut loc după ce Benfica a avut discuţii şi cu cele două cluburi din Manchester.

Puştiul minune de la Benfica, autor a 8 goluri şi 5 pase decisive în acest sezon, în 15 apariţii, are o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro, intrată în vigoare după ce fotbalistul a semnat un nou contract cu echipa din capitala Portugaliei.

Joao Felix a făcut parte, iniţial, din academia celor de la FC Porto. A ajuns la marea rivală după ce "Dragonii" au decis să nu-l mai păstreze, din cauza fizicului fragil.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: