image
Sursa foto: Picasa

Senator român: „Felicitări, Andrei Năstase! Le-ai stricat noaptea multora”

Şi senatorul român Viorel Badea a transmis un mesaj de felicitare pentru candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, care a trecut în turul II.

„Felicitări, Andrei Năstase! Le-ai stricat noaptea multora”, a transmis senatorul român.

Accederea în turul II a candidatului unic al forțelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, a fost salutată și de preşedintele Partidului Naţional Liberal din România, Ludovic Orban: „Salut intrarea în turul II a partenerului nostru din cadrul PPE, Andrei Năstase! Îl felicit pe Andrei Năstase, Maia Sandu, Viorel Cibotaru şi toată echipa entuziastă din spatele lor. Fac apel către toate forțele românești care au sprijinit alți candidați să nu uitaţi cine este adevăratul adversar. Primul pas a fost făcut. Acum este nevoie de încă o mobilizare exemplară care să păstreze Chișinăul pe un parcurs european”.

„Felicitări, Andrei Năstase! O victorie imensă a proeuropenilor în Chișinău! Andrei Năstase, candidatul susținut de PNL, se va lupta în turul doi pentru Primăria Chișinău! Acesta este rezultatul unirii forțelor de dreapta”, a transmis deputatul român Mara Mareş.

„O seară istorică. Mai există speranță. Planul oligarhului Plahotniuc a fost zădărnicit. Binomul Plahotniuc-Dodon a fost taxat de alegători, atât la Chișinău, cât și la Bălți. Andrei Năstase nu a putut fi oprit să ajungă în turul doi, în ciuda știrilor false, a manipulărilor din sondaje și a denigrărilor ordinare din presa aservită, în ciuda tacticii de divizare a voturilor dreptei și nici prin fraude electorale – turism și buletine lipsă”, a declarat deputatul român Matei Dobrovie.

Şi senatoarea română Iulia Scântei a venit cu un mesaj după ce au fost prezentate rezultatele alegerilor locale de la Chişinău: „Orașul Chișinău are șanse să rămână o capitală europeană. Opoziția politică, anticomunistă și pro-europeană de la Chișinău continuă lupta pentru o capitală europeană: Andrei Năstase, candidatul comun al PAS şi PPDA, va lupta în turul al doilea al alegerilor locale pentru un mandat de primar al capitalei Chişinău. Lupta nu e ușoară, mai ales atunci când candidatul clasat pe locul întâi în primul tur de alegeri desfășurate azi, este Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), cel care s-a înființat în urma unificării dintre Partidul Socialist din Moldova (PSM) si Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM). Andrei Năstase este o voce puternică, o speranță care poate împlini un vis peste Prut, alături de aliații săi politici din PAS, pentru că aparține unei generații puternice care așteaptă fapte și nu promisiuni”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: